Σειρά συναντήσεων του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Σειρά συναντήσεων του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τις τελευταίες ημέρες, ο Σύλλογος Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε μία σειρά συναντήσεων για τη στήριξη των αιτημάτων του, σχετικά με το νέο Σχεδίο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) που αφορά στη «συνέργεια» των δύο ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της περιοχής (ΤΕΙΔΜ & ΠΔΜ).

Οι συναντήσεις αυτές επικεντρώνονται σε πολιτικούς φορείς της περιοχής, βουλευτές του Κοινοβουλίου και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν με συναντήσεις με τους αρμόδιους επί των αιτημάτων υπουργούς, κύριο Γαβρόγλου και κύριο Σπίρτζη.


Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, η συνάντηση με το Δήμαρχο της Κοζάνης, κύριο Ιωαννίδη, απέφερε την πλήρη στήριξη των αιτημάτων των φοιτητών και την υπόσχεση για παροχή κάθε βοήθειας στη διεκδίκηση αυτών.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙΔΜ με το Βουλευτή της περιοχής, κύριο Ντζιμάνη, όπου παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα αιτήματα του συλλόγου. 

Δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθούν τα αιτήματά των φοιτητών, με τα οποία ο κύριος Ντζιμάνης συμφώνησε και διαβεβαίωσε ότι θα τα συζητήσει με τον Υπουργό, κύριο Γαβρόγλου και ότι θα μεσολαβήσει για την επιτάχυνση της συνάντησής μας με αυτόν.

Στις συναντήσεις που έπονται με τοπικούς Βουλευτές, καθώς και με τον Περιφερειάρχη, κύριο Καρυπίδη, επιδιώκουμε και αναμένουμε αντίστοιχης στήριξης, καθώς τα αιτήματα του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙΔΜ είναι λογικά και δίκαια.

Με εκτίμηση και προσδοκία στήριξης από όλους σας,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΕΦ, Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr