Οι υποψήφιοι Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Οι υποψήφιοι Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Πρύτανη και των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και οι τυχόν επαναληπτικές εκλογές θα διενεργηθούν Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017. Η θητεία όλων είναι τετραετής, από την ανάληψη των καθηκόντων τους, που θα είναι την 1ηΔεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα στη Κοζάνη στις 25/10/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη)- Υπόγειο Διοικητηρίου, συνήλθε η κεντρική εφορευτική επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του Ιδρύματος, που έχει ορισθεί και έχει ενημερωθεί με το αρ Φ.Δ.Δ.3Ι1.2Ι3018/24-10-2017 έγγραφο του Πρύτανη του Ιδρύματος και αποτελείται από τους: 


1. Φραγκούλη Γεώργιο, Καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., ως Πρόεδρος

2. Μονοβασίλη Θεόδωρο, Καθηγητή του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, ως μέλος

3. Δριτσάκη Χάιδω, Αν. Καθηγήτρια του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ως μέλος

4. Καραγιαννάκη Λουκά, Λέκτορα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομ. Σχεδιασμού Τ.Ε., ως μέλος 5. Κοντέο Γεώργιο, Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα τα Γρεβενά, ως μέλος 

Α. Εξέτασε τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τα αξιώματα του Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων που παρέλαβε από την αρμόδια υπηρεσία και ανακηρύσσει ως υποψηφίους για τις αντίστοιχες Θέσεις του παρακάτω:

Για την Θέση του πρύτανη τους:

1. Γκανάτσιο Στέργιο

2. Μητλιάγκα Παρασκευή

3. Σαββίδη Σεραφείμ

Για τις Θέσεις των αντιπρυτάνεων τους:

1. Ζησόπουλο Δημήτριο-Θεμιστοκλή

2. Μαρόπουλο Στέργιο

3. Μπίσμπα Αντώνιο

4. Παπαδόπουλο Ιωάννη

5. Παρίση Κωνσταντίνο

6. Σαριαννίδη Νικόλαο

7. Ταουσανίδη Νικόλαο

8. Χαριτούδη Γεωργία 

Β. Ορίζει ως χώρο της διενέργειας των εκλογών που θα γίνουν 8-11-2017, ημέρα Τετάρτη και τυχόν επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν 9-11-2017, ημέρα Πέμπτη, το χώρο Συνεδριάσεων της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη)- (Υπόγειο Διοικητηρίου), από 09:00 έως 14:00 . 

Γ. Τα ψηφοδέλτια θα είναι σε άσπρη κόλα χαρτιού Α5.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr