χώρους σίτισης φοιτητών, ΤΕΙ Πάτρας, σκουλήκι τει πατρας, βρέθηκε φαγητό Πήγαμε στους χώρους σίτισης των φοιτητών του ΤΕΙ Πάτρας, μετά το σκουλήκι που βρέθηκε στο φαγητό!

Πήγαμε στους χώρους σίτισης των φοιτητών του ΤΕΙ Πάτρας, μετά το σκουλήκι που βρέθηκε στο φαγητό!

Προκλήθηκε σάλος στην φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ της Πάτρας μετά το δημοσίευμα του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για το σκουλήκι που βρέθηκε στο φαγητό φοιτητή που γευμάτιζε στην Λέσχη του Ιδρύματος, αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Τα ερωτήματα των φοιτητών του Ιδρύματος είναι πολλά, το σημαντικότερο από αυτά είναι με τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζεται το φαγητό των φοιτητών, αλλά και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Πάτρας επισημαίνονται τα εξής:

"Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στο ΤΕΙ Πάτρας ότι βρέθηκε μέσα σε φαγητό σπουδαστή ένα ασπόνδυλο ζώο (σκουλήκι) ήρθαμε κατευθείαν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Σίτισης του ΤΕΙ. Αφού μας εγγυήθηκαν ότι οι εγκαταστάσεις και οι διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας των τροφίμων είναι πιστοποιημένες με HACCP, εμείς τους ζητήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτές.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήσαμε έναν "έλεγχο" ως Σπουδαστές και ως εκπρόσωποι εκατοντάδων φοιτητών του ΤΕΙ και διαπιστώσαμε ότι οι εγκαταστάσεις, τα τρόφιμα, η διατήρησή τους και οι διαδικασίες επεξεργασίας μας ικανοποιούν ως φοιτητές και καλύπτουν τις απαιτούμενες από εμάς προδιαγραφές. Όσο για το ατυχές γεγονός δεν μπορεί να εξηγήσει κανένας ορθά πως συνέβη".

τει πατρας λέσχη σκουληκι

τει πατρας λέσχη σκουληκι

Περισσότερα νέα για το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr