Καταγγελία, ανομία, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Πάτρα, tei patras Καταγγελία για ανομία στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα

Καταγγελία για ανομία στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα

Βαριές κατηγορίες που βλάπτουν την αίσθηση του Κράτους Δικαίου, για ανομίες και παρατυπίες στις αναθέσεις των καθηγητών, κάνει λόγο ο τομέας Παιδείας της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας, όσον αφορά στο ΤΕΙ της Πάτρας.

Σπουδάζεις στο ΤΕΙ Πάτρας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Πάτρας» για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Παρά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για αξιοκρατία και διαφάνεια στο δημόσιο, εντούτοις στο ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ εξακολουθεί να επικρατεί το ρουσφέτι, η αίσθηση του νόμου του ισχυρού, η αίσθηση της αδικίας και της ανομίας, χαρακτηριστικά τα οποία υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή, αλλά και την αίσθηση του κράτους Δικαίου.

Στο τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας-Υδατοκαλλιεργειών οι περισσότερες αναθέσεις στο διδακτικό προσωπικό είναι παράτυπες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις καθηγητών με γνωστικό αντικείμενο 'Αλιεία' να διδάσκουν Πληροφορική και νομοθεσία αλιευτική! Με γνωστικό αντικείμενο 'οστρακοειδών' να διδάσκουν ξένη γλώσσα!

Επίσης στο ίδιο τμήμα καθηγητές που αναλαμβάνουν να επιβλέψουν μία πτυχιακή ενώ είναι στα συμβατικά τους καθήκοντα απαλλάσσονται από τρείς διδακτικές ώρες! Φήμες θέλουν αυτούς τους καθηγητές να είναι οι 'αγαπητοί' της προσωρινά ορισμένης διοίκησης του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.

Επιπλέον οργιάζουν οι φήμες ότι καταγγελίες αλλά και πορίσματα ΕΔΕ τα οποία είναι ενοχοποιητικά για 'αγαπητούς' στο ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας μπαίνουν στο συρτάρι.

Ο υπουργός Παιδείας πρέπει να παρέμβει και να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σε μια Ελλάδα που αιμορραγεί».

Διαβάστε ακόμη για το ΤΕΙ Πάτρας:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr