Φοιτήτριες, Προσοχή, Άνδρας, στήνεται, ΤΕΙ Πάτρας, πειράζει νεαρές, φοιτήτριες Φοιτήτριες Προσοχή!  Άνδρας "στήνεται" με τις ώρες στο ΤΕΙ Πάτρας και πειράζει νεαρές φοιτήτριες

Φοιτήτριες Προσοχή!  Άνδρας "στήνεται" με τις ώρες στο ΤΕΙ Πάτρας και πειράζει νεαρές φοιτήτριες

Κάποιος να τον απομακρύνει...

Τον τρόμο και τον φόβο έχει προκαλέσει σε νεαρές φοιτήτριες του ΤΕΙ ένας άγνωστος άνδρας που περιφέρεται και συχνάζει γύρω από τους δρόμους και την περιοχή του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Μπεγουλάκι.


Σπουδάζεις στο ΤΕΙ Πάτρας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Πάτρας» για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Ο άνδρας αυτός στήνεται με τις ώρες έξω από το ΤΕΙ και πειράζει με τον τρόπο του τις νεαρές φοιτήτριες που βγαίνουν από τον χώρο, προσπαθώντας πότε να πιάσει συζήτηση μαζί τους και πότε αφήνοντας «πονηρά» υπονοούμενα.

Ο άνδρας, ηλικίας, 45 με 40 περίπου ετών κάνει βόλτες κάθε τόσο και στις καφετέριες έξω από τα ΤΕΙ που συχνάζουν φοιτήτριες, κοιτάζοντας με επιμονή και εμμονή, όσες έχει βάλει στο μάτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάτι παραπάνω, όμως, μόνο και μόνο η όλη του στάση και η συμπεριφορά του έχει φοβίσει τις κοπέλες που πηγαίνουν στα ΤΕΙ, οι περισσότερες από τις οποίες διαμένουν σε διαμερίσματα, κοντά στην περιοχή του Μπεγουλακίου.

Καλό, λοιπόν, θα ήταν κάποιοι από τους υπεύθυνους να τον απομακρύνουν από την περιοχή, πριν είναι αργά…

Διαβάστε ακόμη: Χωρίς ρεύμα απειλείται να μείνει το ΤΕΙ Πάτρας

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr