Βρήκαν ΑΤΜ και το… κράτησαν για πάρτη τους - Απίστευτο σκηνικό μέσα στο Ίδρυμα ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ: Βρήκαν ΑΤΜ και το… κράτησαν για πάρτη τους - Απίστευτο σκηνικό μέσα στο Ίδρυμα

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ΤΕΙ της Πάτρας...

Μία περίεργη καταγγελία έφτασε από φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα.

Σύμφωνα με αυτή, το ΑΤΜ γνωστής τράπεζας που υπάρχει στον χώρο του ΤΕΙ το πρωί του Σαββάτου ήταν ανοικτό (ενώ κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται), γεγονός που έκανε εντύπωση σε μία παρέα φοιτητών που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, ερχόμενη από την φοιτητική λέσχη.


Όταν η παρέα των φοιτητών πήγε στο σημείο για να δει τι ακριβώς γινόταν, αυτό που διαπίστωσε ήταν ότι το ΑΤΜ ήταν ανοικτό από δύο ανθρώπους που εργάζονται στο ΤΕΙ και οι οποίοι εξυπηρετούνταν, κάνοντας αναλήψεις.

Τα μέλη της παρέας των φοιτητών όταν ρώτησαν αν μπορούσαν να κάνουν και αυτοί το ίδιο, τότε οι υπάλληλοι τους έδιωξαν και τους είπαν ότι αυτοί ήταν εκεί για άλλη δική τους εργασία.

Προφανώς για να μην πάνε και άλλοι φοιτητές στο συγκεκριμένο ΑΤΜ και προχωρήσουν σε αναλήψεις, Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια καταγγελία τα ΑΤΜ στα υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας στην γύρω περιοχή γύρω από το ΤΕΙ δεν βγάζουν πλέον χρήματα… 

ΑΤΜ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr