Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Αγαπητέ/η σπουδαστή/τρια

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Τμήματος Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας με το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης, για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων ατυχημάτων (Ι.Ο.Α.Σ) «Πάνος Μυλωνάς» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης) σας ενημερώνουμε για την υλοποίηση ενημερωτικής ημερίδας στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00-3:00.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι στο Μεσολόγγι (Θεωρητικό μέρος). Θα ακολουθήσει βιωματική δράση (Πρακτική εκπαίδευση) σε προσομοιωτές τροχαίων ατυχημάτων στον προαύλιο χώρο του Τ.Ε.Ι.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η διαφώτιση των φοιτητών αλλά και όλης της ακαδημαϊκής μας κοινότητα στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που δυστυχώς για την χώρα μας έχει πάρει μορφή γενοκτονίας. Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε οι φοιτητές, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό στην εκδήλωση που έχει σκοπό να προβληματίσει σχετικά με ένα μείζονος σημασίας θέμα. Η χώρα μας έχει τη θλιβερή πρωτιά από τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη, δεν υπάρχει χειρότερο από τον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου σε τροχαίο ατύχημα…

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την Πρακτική άσκηση στην Οδική Ασφάλεια. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες: Σβώλου Μαρία, Η Νοσηλεύτρια Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας (Μεσολόγγι), Τηλέφωνο: 2631058421, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr