Εκδηλώσεις χορευτικού τμήματος ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις – συμπαραγωγές του Χορευτικού του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Χορευτικό Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Μουσικοχορευτική παράσταση «ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ»

Η πρώτη εκδήλωση ήταν η μουσικοχορευτική παράσταση «Με το τραγούδι, με το κρασί», που παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, με τη συμμετοχή του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου «Ηδύφωνο» υπό τη διεύθυνση του κ. Σάκη Παπαδημητρίου.


Τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν της κ. Μαρίας Παναγιωτακοπούλου.

Επιμέλεια χορών: Κωνσταντίνος Σουλτανάς.

Η απόδοση των χορών έγινε από τα Χορευτικά Τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Στα θεατρικά μέρη έπαιξαν τα μέλη των χορευτικών Τμημάτων: Γιάγκος Ιγγλέσης, Βασίλης Συνοδινός, Όλγα Καρβουνιάρη, Μαρία Σπυροπούλου, Σπύρος Φέτσης, Δημήτρης Παπαθανασίου, Αντώνης Αθανασόπουλος, Κώστας Σουλτανάς, Αφροδίτη Τσιάκλα, Τασία Καρέλλη, Απόστολος Καλλιακμάνης κ.α.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία ΑΜΑΛΘΕΙΑ – ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε.

Εκδηλώσεις χορευτικού τμήματος ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Η δεύτερη εκδήλωση έγινε αρχές Φεβρουαρίου και ήταν ένα αφιέρωμα στην Ήπειρο με τον τίτλο «Άπειρος Γαία», με την προβολή ήχου και εικόνας, την παρουσίαση χορών απ’ όλη την περιοχή της Ηπείρου και την απόδοση κειμένων.

Η επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την κ. Σοφία Γιαννακάκη, υπεύθυνη του Χορευτικού Τμήματος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Τους χορούς είχε επιμεληθεί ο κ. Κωνσταντίνος Σουλτανάς, χοροδιδάσκαλος, Πανεπιστημιακός Υπότροφος ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η απόδοση των χορών έγινε από τα Χορευτικά Τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Στην απόδοση των κειμένων ήταν τα μέλη των χορευτικών: Σοφία Γιαννακάκη, Βασίλης Λάγιος, Νάντια Δρούκα, Χριστίνα Πασβάνογλου, Όλγα Καρβουνιάρη, Κατερίνα Αθανασοπούλου, Άντα Πατσογιάννη, Γεωργία Μακρή, Μαρία Σπυροπούλου, Καίτη Χασαποπούλου, Αφροδίτη Τσιάκλα.

Τα Ηπειρώτικα τραγούδια απέδωσε το Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου (Βαγγέλη Κώτσου)

Τα μουσικά κομμάτια επιμελήθηκε και απέδωσε η Ορχήστρα του Βαγγέλη Κώτσου αποτελούμενη από τους: Κωνσταντίνο Παππά (κλαρίνο), Λευτέρη Φραγκιδάκη (λαούτο), Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο (ντέφι), Βαγγέλη Κώτσου (τραγούδι).

Η επιμέλεια ήχου και εικόνας ήταν του κ. Αποστόλη Καλλιακμάνη.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr