23χρονη φοιτήτρια η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2015 [ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μια 23χρονη φοιτήτρια και μελλοντική δημοσιογράφο μπολιασμένη στην καρναβαλική ατμόσφαιρα επέλεξαν φέτος για βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού ανάμεσα σε 19 άλλες υποψήφιες.

Η Νάσια Στεφανίδη είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και από μικρή είναι μπολιασμένη στην καρναβαλική ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής της Πάτρας με δεκάδες συμμετοχές σε πληρώματα.

Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί στις επόμενες εκδηλώσεις και βέβαια πάνω στο άρμα της θα μοιράσει χαμόγελα με τη γλυκιά της παρουσία στις μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.


Όπως εξήγησε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ήταν δική της επιθυμία να καταθέσει αίτηση για βασίλισσα του πιο διάσημου καρναβαλιού της χώρας.

«Ήθελα από πέρυσι να συμμετάσχω, το είχα ψάξει μόνη μου αλλά δεν πρόλαβα γιατί είχα πάρει τηλέφωνο την τελευταία ημέρα που γίνονταν δεκτές οι αιτήσεις. Φέτος όμως το είχα υπ’ όψιν μου και πήγα μόνη μου να δώσω το βιογραφικό μου», ανέφερε φανερά ενθουσιασμένη.

Κάνει ήδη δειλά-δειλά τα βήματά της στον χώρο της μόδας κι όπως εξηγεί, «ξεκίνησα από ένα φίλο που με πρότεινε σε κάποιες διαφημιστικές εταιρείες όπου σιγά σιγά γνώρισα κι άλλο κόσμο στην Αθήνα και πήγα στα καλλιστεία. Από κει και πέρα γίνονταν διάφορες πασαρέλες και έτσι ήταν εύκολο να γνωρίσεις κόσμο αλλά κυρίως έκανα φωτογραφίσεις και δεν εντάχθηκα σε κάποιο πρακτορείο».

Το καλλίγραμμο μοντέλο με το εντυπωσιακό βλέμμα, έχει πάντως προτεραιότητα του να πάρει το πτυχίο του στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας όπου σπουδάζει ενώ ομολογεί πως από την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας γνώρισε πολλούς ανθρώπους, όπου άλλοι της υποσχέθηκαν καριέρα και άλλοι της... έκοψαν τα φτερά.

«Είναι κακόφημος χώρος και δεν έχεις εμπιστοσύνη να πας έτσι σε ένα γραφείο γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει», λέει.

Ακόμα η Νάσια Στεφανίδη εξομολογήθηκε πως της αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης αλλά στη σχολή της έχει ανακαλύψει ότι της αρέσουν κι άλλα πράγματα όπως η γραφιστική που είναι πιο δημιουργικό κομμάτι.

Τέλος ανέφερε πως η οικογένεια της είναι συμπαραστάτης στις προσπάθειες της αλλά δεν θέλουν να κάνει extreme πράγματα όπως π.χ. μία γυμνή φωτογράφιση. «Δεν έχω κάνει και δεν το σκέφτομαι καθόλου. Πιστεύω ότι είναι ξεπερασμένο και ντεμοντέ που άμα το κάνεις είναι μείον», καταλήγει.

Διαβάστε Επίσης: Οι αλλαγές που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ: Επιστροφή «Αιώνιων» Φοιτητών - Κατάργηση του χρονικού ορίου φοίτησης, (ν+2)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr