Νέα εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι συνεχίζει για 5η χρονιά και διοργανώνει τη 10η Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 σε συνεργασία με τους συλλόγους σπουδαστών ΣΔΟ, ΣΤΕΓ-ΤΕΤΡΟΔ και τους συλλόγους Εκπαιδευτικού, Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού και Διοικητικού Προσωπικού στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματός τoυ.

Η Τράπεζα αίματος του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι προκειμένου χρονιά και να εξυπηρετεί τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας με την χορήγηση φιαλών αίματος ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σας καλούμε συμμετέχοντας να στηρίξετε έμπρακτα τον θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.


Η αιμοληψία θα γίνει από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι από 9.00 μέχρι 14.00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι χρήση του αίματος από την τράπεζα του Τ.Ε.Ι μπορούν να κάνουν οι αιμοδότες και οι συγγενείς τους (α ́βαθμού).

Οι κάρτες εθελοντών-αιμοδοτών θα συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές εκτός της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι ή στο τηλέφωνο 2631058421.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr