Ανασυγκρότηση Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Ανασυγκρότηση Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας: Ανασυγκροτήθηκε η Σύγκλητος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (πρώην ΤΕΙ Πάτρας - πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου). Σύμφωνα με την απόφαση οι Προπτυχιακοί και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν έχουν ορίσει εκπροσώπους μέχρι σήμερα.

Πιο αναλυτικά αποφασίστηκε στις 22/02/2019 η ανασυγκρότηση της Συγκλήτου του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη: 


Α. ΠΡΥΤΑΝΗΣ

  1. Βασίλης Τριανταφύλλου, Καθηγητής, Πρύτανης του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας.

Β. ΜΕΛΗ

Β1. ΚΟΣΜΗΤΟΡΕΣ ΣΧΟΛΩΝ

  1. Παπαλού Αγγελική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Κοσμήτορας της Σχολής Σ.Τ.Ε.,
  2. Αλκιβιάδης Παναγόπουλος, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Σ. .Ο., με αναπληρωτή τον κ. Αριστογιάννη Γαρμπή, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα το Μεσολόγγι. 
  3. Κοσμάς Βιδάλης, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Σ.ΤΕ.Γ & ΤΕ.ΤΡΟ. ., με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Κατσέλη, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών. 
  4. Σταυρούλα Γεωργοπούλου, Καθηγήτρια, Κοσμήτορας της Σχολής Σ.Ε.Υ.Π., με αναπληρώτρια την κ. Αρχόντω Τερζή, Καθηγήτρια, Πρόεδρο του Τμήματος Λογοθεραπείας. 

Β2. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών: 

  1. Στέφανος Τσινόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε, με αναπληρωτή τον κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
  2. Ειρήνη Βγενοπούλου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. 
  3. Αναστάσιος Δροσόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. με αναπληρωτή τον κ. Ηλία Σταθάτο, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. 
  4. Βασίλειος Ταμπακάς, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Τζήμα, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. 

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας:

  1. Σωτηρία Αντωνοπούλου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Μητρόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα.
  2. Αναστασία Ζαφειροπούλου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Ζαχαράκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.
  3. Αναστάσιος Παναγόπουλος, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων, με αναπληρωτή τον κ. Λάμπρο Μπισδούνη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
  4. Αριστογιάννης Γαρμπής, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα το Μεσολόγγι, με αναπληρωτή τον κ. Θεοφάνη Μαυριδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα το Μεσολόγγι.
  5. Βασίλειος Βασιλειάδης, Αναπλ. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με έδρα το Μεσολόγγι, με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο, Καθηγητή, του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με έδρα το Μεσολόγγι.

Σχολή Σ.ΤΕ.Γ. & ΤΕ.ΤΡΟ.Δ.

  1. Γεώργιος Κατσέλης, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών, με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Κλαδά, Καθηγητή, του Τμήματος Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών.
  2. Γεώργιος Ζερβουδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων με έδρα την Αμαλιάδα, με αναπληρωτή τον κ. Βασίλειο Παπασωτηρόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων με έδρα την Αμαλιάδα.

Σχολή Σ.Ε.Υ.Π. 

  1. Νικόλαος Μπακάλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής 
  2. Ιωάννης Μποβιάτσης, Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Οπτικής-Οπτομετρίας, με αναπληρωτή τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας. 
  3. Αρχόντω Τερζή, Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Λογοθεραπείας, με αναπληρωτή τον κ. Ηλία Παπαθανασίου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Λογοθεραπείας.
  4. Νικόλαος Τρίμμης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, με αναπληρωτή τον κ. Σπυρίδωνα Συρμακέση, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. με έδρα την Ναύπακτο. 
  5. Ευδοκία Μπίλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με έδρα τον Αίγιο, με αναπληρωτή τον κ. Ηλία Τσέπη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με έδρα το Αίγιο.

Β.3. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  1. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του Παναγιώτη, Π.Ε. Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, εκπρόσωπος των μελών του Διοικητικού Προσωπικού, με αναπληρωτή τον κ. Δημήτριο Κωνσταντακόπουλο, Τ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού. 
  2. Παναγιώτης Ράπτης, εκπρόσωπος των μελών του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε. Τ. Ε. Π.), με αναπληρωτή τον κ. Γεώργιο Νταλαπέρα. 
  3. Ελένη Μιχαλοπούλου, εκπρόσωπος των μελών του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), με αναπληρώτρια την κ. Μαρία Αργυροπούλου.

Β.4. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Οι Προπτυχιακοί και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν έχουν ορίσει εκπροσώπους μέχρι σήμερα.

Στις συνεδριάσεις της Συγκλήτου παρίστανται, χωρίς δικαίωμα ψήφου, οι Αντιπρυτάνεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας κ.κ.: Γεώργιος Σαλάχας, Σπυρίδων Συρμακέσης και Κων/νος Κουτσογιάννης. 

Τα μέλη της Συγκλήτου σε περίπτωση κωλύματος ή δικαιολογημένης απουσίας αναπληρώνονται από τους νόμιμους αναπληρωτές τους.

Χρέη Γραμματέα της Συγκλήτου ασκεί η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Συλλογικών και Ατομικών Οργάνων και Επιτροπών, Θέκλη Πέττα, Δ.Π. Τ.Ε. Δ/κού-Λογ/κού με αναπληρώτρια την κ. Παναγιώτα Παπανικολοπούλου, Δ.Π., Τ.Ε. Δ/κούΛογ/κού, Ι.Δ.Α.Χ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr