Επιτέθηκαν σε νεαρή στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Επιτέθηκαν σε νεαρή στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Ενα ακόμη βίαιο περιστατικό, που σημειώθηκε στο προαύλιο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, έρχεται να αναδείξει τις τρομακτικές ελλείψεις του ιδρύματος στον τομέα της φύλαξης. 

Θύμα της τελευταίας επίθεσης, που καταγράφηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, είναι μια εργαζόμενη του αστικού ΚΤΕΛ, η οποία θέλησε να επισκεφθεί τις τουαλέτες του ΤΕΙ. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», την άτυχη γυναίκα πλησίασε ένας άγνωστος, ο οποίος αρχικά τη χτύπησε με σκοπό να τη ληστέψει, όμως της επιτέθηκε και σεξουαλικά.

Η αυτοψία που έγινε στο συγκεκριμένο σημείο φανερώνει ότι πρόκειται για ιδανική... περίπτωση για επιθέσεις: Ένας στενός διάδρομος, με πυκνή φύτευση, ανάμεσα στην είσοδο του ΤΕΙ και την κεντρική πύλη. 

Η επίθεση, όπως ανέφεραν άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο, έγινε στο διάστημα των 10 με 15 λεπτών που ο φύλακας της κεντρικής πύλης εγκαταλείπει το πόστο του για να κάνει περιπολία στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ. 

Είναι αξιοσημείωτο, ωστόσο, αυτή την έκταση των εκατοντάδων στρεμμάτων περιπολούν καθημερινά μόλις δυο φύλακες, χωρισμένοι στην πάνω και την κάτω (κεντρική) πύλη. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr