Φοιτητές μαζεύουν υπογραφές για να μην κλείσει το Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο

Στο ΤΕΙ Πληροφορικής και ΜΜΕ η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, παρότι το τμήμα δεν δέχεται πλέον εισακτέους με το… σφράγισμα από το σχέδιο «Αθηνά». Παλαιοί σπουδαστές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους για να προλάβουν το «λουκέτο» το 2018, αδυνατούν ακόμα και να λάβουν μια βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας, ενώ απόφοιτοι του 2007 δεν έχουν ακόμα ορκιστεί!

Ο νεοδιορισθέντας πρόεδρος Λάμπρος Δρόσος, προειδοποίησε πριν λίγες μέρες πως ότι η μεταφορά του ΤΕΙ είτε στην Πάτρα, είτε στην Αμαλιάδα συγκεντρώνει καθημερινά όλο κα περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με τα Foititikanea.gr, οι φοιτητές του ΤΕΙ στον Πύργο αναφέρουν γιατί είναι σημαντικό να μην κλείσει το Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο.


Την ίδια στιγμή που ανοίγουν ιδιωτικές σχολές με τις νέες τεχνολογίες και διαφημίζονται σαν σπουδές με μέλλον (και αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει μέλλον), το μοναδικό ΑΤΕΙ με σχετικές σπουδές, βρίσκεται σε μεταβατικότητα και το 2018 θα κλείσει.

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν φοιτητές που βρίσκονται αντίθετοι. Μια μερίδα Φοιτητών μαζεύουν υπογραφές μέσω ίντερνετ για να αποτρέψουν το πιθανό κλείσιμο του Τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο.

Οι υπογραφές γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος: Να μην κλείσει το Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο Ηλείας

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr