Διαμαρτύρονται οι φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου για τις συνθήκες στις εξετάσεις

Διαμαρτύρονται οι φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου για τις συνθήκες στις εξετάσεις

Με χαλασμένα τα κλιματιστικά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, ξεκίνησε η εξεταστική των φοιτητών. Όπως λένε οι ίδιοι, που διαμαρτύρονται έντονα γι’  αυτή την κατάσταση, ο κλιματισμός στο Αμφιθέατρο, όπου γράφουν εξετάσεις, είναι χαλασμένος εδώ και ένα 20ημερο περίπου και δεν έγινε καμία ενέργεια να διορθωθεί η βλάβη.

Έτσι σήμερα ξεκίνησε η εξεταστική σε ένα «καζάνι που βράζει» από την ζέστη. Οι πόρτες που μένουν ανοιχτές προκειμένου να κάνει ρεύμα, δεν βοηθούν όπως λένε οι φοιτητές, αφού μπαίνει περισσότερη ζέστη από το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον κάτω από αυτές τις συνθήκες όπως αναφέρει το «Αιχμή News» δημιουργείται και έντονη δυσοσμία. 


Η εξεταστική θα τελειώσει στο τέλος Ιουνίου και μέχρι τότε οι φοιτητές θα πηγαίνουν να γράφουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, αφού ως γνωστόν το ΤΕΙ Μεσολογγίου έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Εκείνο που ζητούν οι ίδιοι είναι η άμεση αποκατάσταση της βλάβης, τουλάχιστον να μπορούν να γράψουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες δεδομένου ότι με την ζέστη εντείνεται και το άγχος των εξετάσεων…

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr