Φοιτητές ΤΕΙ Μεσολογγίου: Δεν γίνονται όλα τα μαθήματα, χάνουμε το εξάμηνο!

Φοιτητές ΤΕΙ Μεσολογγίου: Δεν γίνονται όλα τα μαθήματα, χάνουμε το εξάμηνο!

«Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλεί για ανάπτυξη της χώρας μας, την ώρα που μιλάνε και καύχιουνται για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ η κατάσταση που επικρατεί στο ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ είναι εκρηκτική.

Το τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ και ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ εκπέμπει SOS. Εδώ και ένα χρόνο οι συμφοιτητές μας έγιναν μάρτυρες σε ένα έγκλημα που γίνεται στις πλάτες των οικογενειών τους και των ιδίων, με αποτέλεσμα να μην έχουν ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ έτσι ώστε να μην γίνονται όλα τα μαθήματα και να ΧΑΝΟΥΝ το εξάμηνο να χάνουν εργαστήρια να πηγαίνουν πίσω πρακτικές και πτυχιακές και όλα τα προβλήματα να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο όταν δεν υπάρχει προϊστάμενος στο τμήμα.


Για ΠΟΙΑ ανωτατοποίηση μας μιλάνε; Ποιον κοροϊδεύουν;

Οι φοιτητές πρέπει να γυρίσουν την πλάτη τους σε κυβερνήσεις και παρατάξεις που εδώ και χρόνια συνυπογράφουν ολοένα την μειωμένη χρηματοδότηση της παιδείας.

Ας θυμηθούμε ποιος είναι εδώ και τόσα χρόνια πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ και στα Πανεπιστήμια ποιος συνυπογράφει χαμηλούς προϋπολογισμούς εν ονόματι του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ»;

Η ΔΑΠ είναι εκείνη που βάζει σφραγίδα στην αντιλαϊκή πολίτικη στην μειωμένη χρηματοδότηση της παιδείας με την συναίνεση της ΠΑΣΠ που άλλωστε και εδώ στο ΤΕΙ μας είναι πρώτη δύναμη και δε κάνει τίποτα. Παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας.

Διεκδικούμε άμεσα προσλήψεις μονίμου προσωπικού σε όλα τα τμήματα του ΤΕΙ. Θέλουμε να σπουδάζουμε χωρίς εμπόδια, θέλουμε πτυχίο με αξία να είναι η μόνη προϋπόθεση για δουλειά, δουλειά με δικαιώματα.

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΣΤΗΡΙΞΕ-ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ.

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΑΓΩΝΑ.

16 ΜΑΗ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ»

ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ Κ.Σ. ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr