Τηλεφώνημα, βόμβα, ΤΕΙ Καβάλας, Εκκενώθηκε, Ίδρυμα Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΤΕΙ Καβάλας - Εκκενώθηκε το Ίδρυμα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΤΕΙ Καβάλας - Εκκενώθηκε το Ίδρυμα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκκενώθηκε σήμερα, στις 12 περίπου το μεσημέρι, το ΤΕΙ Καβάλας καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις του. Άγνωστος τηλεφώνησε τις πρωινές ώρες στην γραμματεία του ΤΕΙ Καβάλας και προειδοποίησαν για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κτήριο.


Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Καβάλας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές ΤΕΙ ΑΜΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, τα οποία ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο. 

Όπως αποδείχθηκε εν τέλει, επρόκειτο για φάρσα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός σήμανε στο ΤΕΙ Καβάλας το πρωί της Τρίτης έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα. 

Άγνωστος τηλεφώνησε τις πρώτες πρωινές ώρες στην γραμματεία του ΤΕΙ Καβάλας και προειδοποίησαν για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κτήριο.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών βρίσκονται επί τόπου και διεξάγουν έρευνες. Να αναφερθεί πως  το προσωπικό του Ιδρύματος φρόντισε να ειδοποιήσει άμεσα τους φοιτητές για την κατάσταση και να φροντίσει για την ασφάλειά τους απομακρύνοντάς τους από το κτήριο του Ιδρύματος.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η πληροφορία για βόμβα ήταν ψευδής ή αληθής, παρόλα αυτά όλοι οι φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος βρίσκονται σε ασφαλές σημείο έξω από τον χώρο του ιδρύματος.

 βόμβα στο ΤΕΙ Καβάλας

 βόμβα στο ΤΕΙ Καβάλας

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr