ΤΕΙ Αθήνας, Νέα κατάληψη, εκπαιδευτικό Ίδρυμα, tei athinas, katalipsi, 20/11 Νέα κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας- Τι αναφέρει ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Σε νέα κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας προχώρησε σήμερα, Παρασκευή, 20/11, ομάδα φοιτητών

Οπως δήλωσε στο esos ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μιχάλης Μπρατάκος “είναι η 3η  μέσα σε 20 ημέρες, κατάληψη απο ομοδά φοιτητών εντιεξουσιαστών, διεκδικώντας άσχετα με τα σπουδαστικά θέματα, ικανοποίηση αιτημάτων. Αυτή τη φορά ζητούν να αναρτήσουμε στον ιστότοπο του ΤΕΙ ανακοίνωση για τους πέντε φοιτητές που ιταλικές αρχές ζητούν την έκδοση”.

Ο κ. Μπρατάκος τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση , να είναι το ΤΕΙ “όμηρο” μιας ομάδας που δεν έχει αιτήματα σχετικά με τις σπουδές, παρά  το γεγονός ότι το Ίδρυμα αντιμετωπίζει οξύτατα οικονομικά προβλήματα κι έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού”.


Αντίστοιχες καταλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε ΕΜΠ, ΑΠΘ, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι καταλήψεις αναμένονται να λήξουν μετά το μεσημέρι. Για ότι νεότερο τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, θα σας ενημερώσουν πρώτοι.

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Στην ιστοσελίδα του athens indymedia η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι καταληψίες έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή 20/11 πραγματοποιείται κατάληψη στη διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας από τις 7 το πρωί, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας "NO EXPO" την 1η Μάη στο Μιλάνο.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 5 ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ "NO EXPO" ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
  • ΤΡΙΤΗ 24/11, 18.00, ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΚΕΡΗ 2
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11, ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 12.00

ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα του ΤΕΙ Αθήνας στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Διαβάστε ακόμη: 

Πηγή: esos.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr