Συνεχίζεται, κατάληψη, ΤΕΙ, Αθήνας,12η ημέρα,24/9 Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας για 12η ημέρα

Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας για 12η ημέρα

Το ΤΕΙ Αθήνας,τελεί υπό κατάληψη για 12η ημέρα, συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Κυριακής, 13/9/2015 από ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών που ζητούν να δοθεί άδεια στο Ν. Ρωμανό να φοιτά στο Ιδρυμα, έχουν ανασταλεί όλες οι λειτουργίες.

Είσαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας; Κάνε LIKE στο Ενημέρωση Φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας για να είσαι πάντα ενημερωμένος!


Οι καταληψίες με ανακοινώσεις τους, καλούν σε πλαισίωση της κατάληψης για συνέχιση του αγώνα τους.

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας, εξέδωσε ο Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης

Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας για δωδέκατη ημέρα από μια θλιβερή μειοψηφία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο ίδρυμα, που αδυνατεί να λειτουργήσει, εις βάρος πρωτίστως των φοιτητών μας.

Ο νέος Υπουργός Παιδείας κύριος Νίκος Φίλης οφείλει να αποδοκιμάσει τις σχετικές ενέργειες και να δράσει αμέσως, ώστε, σε συνεργασία με τα άλλα εμπλεκόμενα Υπουργεία, να αποκατασταθεί τάχιστα η λειτουργία του ιδρύματος.

Η προκλητική αδιαφορία και ανοχή που επέδειξε ο απερχόμενος Υπουργός κύριος Αριστείδης Μπαλτάς σε τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας, εξέδωσε η υπεύθυνη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ

Στην ανακοίνωσή της η Εύη Χριστοφιλοπούλου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για 11η ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας από αντιεξουσιαστές που ουδεμία σχέση έχουν με το Ίδρυμα. Οι καταληψίες επικαλούνται την υπόθεση Ρωμανού, για την οποία αρμόδια είναι η κυβέρνηση και όχι το ΤΕΙ!

Εν μέσω εξεταστικής περιόδου και εγγραφών νέων φοιτητών, όλες οι εργασίες στο ΤΕΙ Αθήνας έχουν παραλύσει. Δεν νοείται μια μικρή ομάδα ακραίων στοιχείων να εμποδίζει τους φοιτητές του να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καλείται να δώσει επειγόντως λύση και να φροντίσει να λήξει η κατάληψη ώστε το Ίδρυμα να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί», καταλήγει η ανακοίνωση της κ Χριστοφιλοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr