ΤΕΙ, Αθήνας,κυβέρνηση, εύρυθμη, λειτουργία, Ιδρύματος, κατάληψη,23/09,tei athinas,2015 Το ΤΕΙ Αθήνας καλεί την κυβέρνηση να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος

Το ΤΕΙ Αθήνας καλεί την κυβέρνηση να αποκαταστήσει την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος

Συνεχίζεται για 11η ημέρα η κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας από μικρή ομάδα αντιεξουσσιαστών οι οποίοι ζητούν να δοθεί άδεια στο έγκλειστο φοιτητή Ν Ρωμανό να φοιτήσει στο Ιδρυμα.

Το ΤΕΙ Αθήνας πραγματοποίησε χθές 22/9/2015 συνέλευση σε ανοικτή συνεδρίασή, διατυπώνοντας πως είναι αναγκαίο να αποκατασταθεί άμεσα η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ίδρυμα έχει ως εξής:

Η Συνέλευση του ΤΕΙ Αθήνας σε ανοικτή συνεδρίασή της, στις 22/9/2015, διατύπωσε “την αγανάκτησή της γιατί μικρή ομάδα αυτοπροσδιοριζόμενων αντιεξουσιαστών/αναρχικών επικαλούμενη την υπόθεση του έγκλειστου φοιτητή  Ρωμανού συνεχίζει επί 10ήμερο την κατάληψη των κεντρικών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Αθήνας παρακωλύοντας όλες τις δραστηριότητες του Ιδρύματος”.

“Δεδομένου ότι η εκπαιδευτική αδειοδότηση του Ν. Ρωμανού αφορά αποκλειστικά την πολιτεία και όχι το ΤΕΙ Αθήνας, καλούνται τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας, Δικαιοσύνης και άλλα., να λάβουν άμεσα τις σχετικές αποφάσεις ώστε να ρυθμίσουν το ανωτέρω θέμα, για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος “, τονίζει η Συνέλευση του Ιδρύματος.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε ακόμη: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr