Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας έχασε τη ζωή του από φωτιά στο διαμέρισμα του! (ΦΩΤΟ)

Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας έχασε τη ζωή του από φωτιά στο διαμέρισμα του!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας όπως και οι συμφοιτητές του αδικοχαμένου φοιτητή - Ο νεαρός Νίκος Αλεξόπουλος σπούδαζε στο ΤΕΙ της Αθήνας και συγκεκριμένα στο τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Συγκλονισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα από τον ξαφνικό θάνατο του 20χρόνου φοιτητή που έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη συμβολή των οδών Λεωνιδίου και Αθηνάς, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα.


Ο νεαρός Νίκος Αλεξόπουλος σπούδαζε στα ΤΕΙ της Αθήνας στο τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Ήταν 05:30 όταν ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου όπου διέμενε. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και απεγκλώβισαν τον 20χρονο φοιτητή χωρίς τις αισθήσεις του.  

Ο άτυχος νέος δεν έφερε εγκαύματα ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε. 

«Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στην Αθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων. 

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, που εργάζεται στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η μητέρα του, που εργάζεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούν το αγαπημένο τους γιο. 

Συντετριμμένα από το τραγικο γεγονός είναι και τα δύο αδέλφια του 20χρονου ενώ την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το νεαρό αγόρι έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα απο τη ζωή. 

Νέες αποκαλύψεις για την 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr