Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

Επιθέσεις κουκουλοφόρων κατά φοιτητών σε 11 πόλεις εν' όψη των φετινών φοιτητικών εκλογών Επιθέσεις κουκουλοφόρων κατά φοιτητών σε 11 πόλεις εν' όψη των φετινών φοιτητικών εκλογών

Επιθέσεις κουκουλοφόρων κατά φοιτητών σε 11 πόλεις εν' όψη των φετινών φοιτητικών εκλογών

Επεισόδια που προκάλεσαν ομάδες αντιεξουσιαστών, στιγμάτισαν τις φετινές φοιτητικές εκλογές. Ομάδες κουκουλοφόρων προσπάθησαν νωρίς το μεσημέρι να εισβάλουν με τη βία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκλογική διαδικασία, ενώ ένταση προκλήθηκε και στο Χημείο, στο κτήριο της οδού Ναυαρίνου.

Μικρότερης έντασης επεισόδια έλαβαν χώρα στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο Οικονομικό, το Γεωπονικό και το Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, αλλά και στα ΤΕΙ Λάρισας, Καβάλας και Φλώρινας.


Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καταγγέλλει επιθέσεις σε βάρος οπαδών της σε 11 πόλεις της Ελλάδας και σε 40 φοιτητικούς συλλόγους.

Έκλεψαν την κάλπη στην ΑΣΟΕΕ

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ κατά τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών όπου μία ομάδα κουκουλοφόρων άρπαξε την κάλπη και κινήθηκε προς τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Η ομάδα των περίπου 30 ατόμων κινείται από το πρωί, που έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής φοιτητικών εκπροσώπων στο Χημείο, το Πολυτεχνείο και τις γύρω περιοχές απειλώντας τους φοιτητές ότι θα εισβάλουν μέσα στο χώρο διεξαγωγής των εκλογών - Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Επεισόδια εν' όψη φοιτητικών εκλογών στο ΑΠΘ - Τραυματίστηκαν 4 φοιτητές! 

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών συμβουλίων των φοιτητικών συλλόγων. Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο χώρο του πανεπιστημίου, κρατώντας ρόπαλα και κράνη στα χέρια, προκάλεσαν ζημιές και συγκρούστηκαν με φοιτητές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τέσσερα μέλη της τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Γύρω από το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί αστυνομική δύναμη.

Περίπου 40 κουκουλοφόροι με ρόπαλα στα χέρια έκαναν την εμφάνισή τους μέσα και έξω από το πανεπιστήμιο και ήρθαν σε συμπλοκή με άλλους φοιτητές - - Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στη Γεωπονική Σχολή, οι κουκουλοφόροι άρχισαν να σπάνε τραπέζια και να προκαλούν ζημιές. 

Δείτε ακόμη: Δείτε τις φωτογραφίες των αιμόφυρτων φοιτητών που δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους στο ΑΠΘ

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr