Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πυροσβεστική Ακαδημία: Πρόγραμμα εξετάσεων εισαγωγής πτυχιούχων με κατατακτήριες (2018-2019)

Πυροσβεστική Ακαδημία: Πρόγραμμα εξετάσεων εισαγωγής πτυχιούχων με κατατακτήριες 2018-2019

Δημοσιεύτηκε το πρόγραμμα των γραπτών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

1. Ορίζουμε ως ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων του Διαγωνισμού για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 με κατατακτήριες εξετάσεις, την 13 η Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00 το πρωί.


Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα από την έναρξη των εξετάσεων ήτοι στις 08:00 π.μ.

2. Ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία με μία ή δύο αίθουσες εξέτασης, στην οδό Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κηφισιά Αττικής.

3. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί στις ΠΚΕ. Στο παράρτημα (Ζ) της Προκήρυξης του Διαγωνισμού ορίζεται η εξεταστέα ύλη και λοιπές οδηγίες παρατίθενται στο παράρτημα (ΣΤ) αυτής.

4. Το ανωτέρω πρόγραμμα είναι δεσμευτικό για όλους τους υποψηφίους.

Το παρόν πρόγραμμα να αναρτηθεί σύμφωνα με την Εγκύκλιο 54/Α.Π.Σ. και το Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ./Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας να μεριμνήσει για την ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος «www.fireservice.gr».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Σχολές Πυροσβεστικής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr