Φοιτητής στην Κρήτη εκβίαζε 25χρονη ότι θα ανεβάσει στο διαδίκτυο «τολμηρές» της φωτογραφίες

Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν οι τοπικές εισαγγελικές Αρχές την καταγγελία μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα εκβιασμού από ένα νεαρό άνδρα: Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ένας νεαρός που σπουδάζει στην Κρήτη, της ζήτησε χρήματα προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει «τολμηρές» φωτογραφίες της.

Η κοπέλα προέβη πριν από μερικά 24ωρα σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 25 ετών, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο εν λόγω νεαρός την εκβίασε προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τις επίμαχες φωτογραφίες.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα είπε στην Αστυνομία ότι γνωρίστηκε με τον νεαρό ηλικίας 22 ετών μέσω Internet. Οι δυο τους συνομιλούσαν διαδικτυακά και -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- πριν από λίγες ημέρες, ο 22χρονος έπεισε την κοπέλα να του στείλει φωτογραφίες της«πικάντικου» περιεχομένου.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο νεαρός -ο οποίος είναι σπουδαστής- άρχισε να ζητά χρήματα από την 25χρονη, προκειμένου εκείνος να μην «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τις εν λόγω φωτογραφίες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε πρώτη φάση, ο νεαρός φέρεται να ζήτησε από την κοπέλα… τετραψήφιο ποσό αναφέρει το «neakriti».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.