Πρακτική Άσκηση στην Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία»

Πρακτική Άσκηση 2019: Προκήρυξη (2) θέσεων πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Απαραίτητα Προσόντα 

– Φοιτητής/τρια προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου με αντικείμενο Τμήματος ή πτυχίου Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Οικονομικών Επιστημών ή συναφούς με τα προαναφερθέντα αντικειμένου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

– Μέσο όρο βαθμολογίας, και αποφοίτησης προπτυχιακού σε περίπτωση μεταπτυχιακού, έως την ημέρα της κατάθεσης του βιογραφικού, ίσο ή μεγαλύτερο του 7,5.

– Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

– Πολύ καλή γνώση Office Suite (Word, Excel, Powerpoint, κλπ.). 

– Πολύ καλή γνώση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, κλπ.).

Καθήκοντα (ενδεικτικά) 

– Επεξεργασία, μετάφραση ή/και έλεγχος (proofreading) κειμένων.  

– Προώθηση/υποστήριξη εκδηλώσεων, κάλυψη ειδησιογραφίας και επεξεργασία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού (π.χ. φωτογραφίες εκδήλωσης).

– Διοικητική υποστήριξη (π.χ. αρχειοθέτηση,πρωτοκόλληση κλπ.).

Όροι πρακτικής άσκησης

1. Η πρακτική άσκηση είναι μη αμειβόμενη και ο/η ασκούμενος/η συμφωνεί να διεκπεραιώνει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που θα του/της ανατεθούν σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητες της Μονάδας σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και δημοσιευμένου Κανονισμού Λειτουργίας, τα οποία ενδεικτικά δύνανται να περιλαμβάνουν:

α. Επεξεργασία, μετάφραση ή/και έλεγχος (proofreading) κειμένων.

β. Προώθηση/υποστήριξη εκδηλώσεων, κάλυψη ειδησιογραφίας και επεξεργασία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού (π.χ. φωτογραφίες εκδήλωσης).

γ. Διοικητική υποστήριξη (π.χ. αρχειοθέτηση, πρωτοκόλληση κλπ.).

2. Η πρακτική άσκηση έχει διάρκεια 2 μηνών (1 Απριλίου 2019 έως 31 Μαΐου 2019) με εβδομαδιαία φυσική παρουσία 7 ωρών κατ’ ελάχιστον στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

3. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, και με την προϋπόθεση ότι ο/η ασκούμενος/η έχει διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα που του/της έχουν ανατεθεί,η Μονάδα, δια του εκάστοτε νόμιμου εκπροσώπου της, θα παρέχει ανάλογο πιστοποιητικό/βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμά τους με μια πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση eupoldem@gmail.com με θέμα «Πρακτική Άσκηση, Επίθετο υποψήφιου» μέχρι την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.59 πμ.

Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρες 17.00 - 21.00 στο Γραφείο 433 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Επικοινωνία με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.