Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Διαδικασία Εγγραφής

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ ΚΑΙ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, να προσέλθουν από 26 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2017, στο χώρο του Αίθριου (νέο κτίριο) του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, σύμφωνα με το κατωτέρω πίνακα και προσκομίζοντας τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

  • Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου και φωτοτυπία αυτών
  • Αντίγραφο της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής

Συγκεκριμένα, η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνει ως ακολούθως:

Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία του φοιτητή στη Γραμματεία του Τμήματος, και μόνο για εξαιρετικούς λόγους, θα πρέπει να προσκομιστεί επίσημη εξουσιοδότηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Και σε περίπτωση που δεν δύναται να εξουσιοδοτηθεί κάποιο άτομο, τότε θα πρέπει να απευθυνθεί στο ΚΕΠ του τόπου κατοικίας του, υποβάλλοντας θεωρημένη (για την γνησιότητα της υπογραφής του) αίτηση προς τη Γραμματεία του Τμήματός του μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας του και Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης ή Απολυτήριο Τίτλο Λυκείου, εάν επιθυμεί χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών για Στρατολογική χρήση (αναβολή στράτευσης).

Από την Πρυτανεία

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr