Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Σπουδαστές ιδιωτικού ΙΕΚ θα μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους δωρεάν σε Δημόσιο ΙΕΚ

Σπουδαστές ιδιωτικού ΙΕΚ θα μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους δωρεάν σε Δημόσιο ΙΕΚ

Οι καταρτιζόμενοι του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ Θεσσαλονίκης δικαιούνται να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε οποιοδήποτε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. της επιλογής τους, καθώς και της περιοχής προτίμησής τους, όπου λειτουργούν αντίστοιχα τμήματα με την ειδικότητά τους.

Αυτό τονίζει το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοινωθέν που εξέδωσε που αφορά τους καταρτιζόμενους του συγκεκριμένου ιδιωτικού Ι.Ε.Κ, μετά τη διακοπή λειτουργίας του.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Είσαι φοιτητής ΙΕΚ; Δες εδώ την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών ΙΕΚ της χώρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το υπουργείο:

Μετά την ενημέρωση της Υπηρεσίας μας από τον τύπο για τη διακοπή λειτουργίας του Ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη και με δεδομένο ότι κύρια μέριμνά μας αποτελεί, εν όψει και της επικείμενης  έναρξης  του έτους κατάρτισης 2021-2022, η απρόσκοπτη και ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση της φοίτησης των καταρτιζόμενων που έχουν ευλόγως αιφνιδιασθεί, επισημαίνουμε τα εξής:

Οι καταρτιζόμενοι του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ δικαιούνται να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε οποιοδήποτε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. της επιλογής τους, καθώς και της περιοχής προτίμησής τους, όπου λειτουργούν αντίστοιχα τμήματα με την ειδικότητά τους.

Παράλληλα, η Υπηρεσία μας ερευνά την ουσία του θέματος και θα προβεί άμεσα στις ενέργειες που θα προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον που αποτελεί η προστασία του θεσμού της επαγγελματικής κατάρτισης.

Την Ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών