Νέα ονοματοδοσία προτείνει ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης για την Πανεπιστημιοποίηση του Ιδρύματος

Νέα ονοματοδοσία προτείνει ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης για την Πανεπιστημιοποίηση του Ιδρύματος

ΤΕΙ Κρήτης: Κατά τη διάρκεια της σημερινής 2ης συνεδρίασης της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου για τα ΑΕΙ στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης πρότεινε νέα ονοματοδοσία για την μετεξέλιξη του ΤΕΙ Κρήτης μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σχετικά με την ονοματοδοσία του σε «Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης».

Η νέα ονοματοδοσία που πρότεινε πριν από λίγο ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης, Δρ. Νικόλαος Κατσαράκης, είναι από «Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης» σε «Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο».

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την συζήτηση επί του νομοσχεδίου πατήστε εδώ.

ΟΧΙ από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην ονομασία που θα πάρει με την Πανεπιστημιοποίηση του το ΤΕΙ Κρήτης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr