Εικόνες από τα πλημμυρισμένα σπίτια φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης - Έκκληση για βοήθεια

Εικόνες από τα πλημμυρισμένα σπίτια φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης

Έκκληση για βοήθεια προς φοιτητές, των οποίων τα διαμερίσματα σε περιοχές της Σητείας έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες, απευθύνουν μέσω διαδικτύου, εδώ και λίγες ώρες η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, αλλά και απλοί πολίτες.

Η κινητοποίηση για την παροχή βοήθειας σε πληγέντες από τα έντονα δυσμενή καιρικά φαινόμενα στη Σητεία είναι σε εξέλιξη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που για μια ακόμη φορά προβάλλουν κινήσεις αλληλεγγύης και στήριξης ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Το κάλεσμα που απευθύνει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών μέσω Facebook:

“Καλούνται εθελοντές να βοηθήσουν στο συγκρότημα απέναντι από το Γαλλικό. Τουλάχιστον 6 διαμερίσματα έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές. Πολλοί φοιτητές κυκλοφορούν με σαγιονάρες μέσα σε λάσπες και σπασμένα γυαλιά. Τα προσωπικά τους αντικείμενα έχουν καταστραφεί. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα Λειβάδια”.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

εικόνες sitia on line

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr