Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αρνητικός στον κορωνοϊό ο φοιτητής στην Κρήτη!

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο φοιτητής στην Κρήτη!

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το ειδικό εργαστήριο στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

Ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρυτανείας το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για δύο μέρες έως ότου γίνει η απολύμανσή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ανακοίνωση Αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος στο Ρέθυμνο.Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου». 

Στους χώρους της σχολής θα γίνει απολύμανση από ειδικό συνεργείο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr