Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αυτός είναι ο 24χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις Σέρρες

Η τύχη του νεαρού, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (10ο εξάμηνο)αγνοείται από την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. 

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις αρχές. Τη Δευτέρα το πρωί τον έπαιρναν τηλέφωνο οι συμφοιτητές του επειδή δεν πήγε στο εργαστήριο. 

Την Τρίτη ειδοποίησαν τους γονείς του και ήρθε μόνο η μάνα του, με τη συνοδεία της οποίας η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού του και μέσα βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του. Σημαντική βοήθεια αναμένεται να δώσουν και οι πληροφορίες από το κινητό του. 


Στις Σέρρες μετέβη και ο πατέρας του, ο οποίος, αφού πρώτα πέρασε απ' όλα τα εγκαταλελειμμένα σπίτια της γειτονιάς όπου μένει ο γιος του, βρέθηκε στο σχολείο της περιοχής και μπήκε μέσα για να δείξει

φωτογραφία του παιδιού του στους καθηγητές. 

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ αλλά και η Πυροσβεστική με τις έρευνες που εστίασαν στον ορεινό όγκο του Λαίλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων αλλά και τον Κουλά στο Νομό Σερρών. Μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του, εκτός από την Αστυνομία, συμμετέχουν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Ωστόσο οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν μέχρι στιγμής άκαρπες. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και οι αρχές συγκεντρώνουν μαρτυρίες από τους συμφοιτητές του. 

Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90800). 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr