Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Κατέκτησαν το πρώτο βραβείο δύο φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ στις εργασίες της 20ης EUROWEEK

Στο πλαίσιο των εργασιών της Euroweek 2014 η ομάδα στην οποία συμμετείχαν οι φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ Ιωάννης Καπήλου και Άννα Μαδυτιανού (όπως και άλλα τρία μέλη από το Vilnius University της Λιθουανίας), κατέκτησε την 1η θέση. Η Euroweek είναι μια δράση του δικτύου Prime Networking και η οποία φέτος διεξήχθη στο Malardalen University της πόλης Vasteras στην Σουηδία (28 Απριλίου μέχρι 3 Μαϊου 2014).

 

Θερμά συγχαρητήρια απηύθυναν η Σύγκλητος και τα μέλη της κοινότητας του ΤΕΙ ΑΜΘ στους φοιτητές Καπίλου Ιωάννη και Μαδυτιανού Άννα για τη μεγάλη επιτυχία που είχαν πρόσφατα στις εργασίες της 20ης EUROWEEK και το πρώτο βραβείο που κατέκτησαν στο Västerås της Σουηδίας μεταξύ 19 Πανεπιστημίων από την Ευρώπη και την Αμερική, όπως επίσης και προς τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δημήτριο Μαδυτινό, ο οποίος επόπτευσε την εν λόγω εργασία και την παρουσίασή της. Πιο συγκεκριμένα, η ανωτέρω ομάδα (αποτελούμενη από δύο φοιτητές του ΤΕΙ ΑΜΘ και τρεις φοιτητές από Πανεπιστήμιο της Λιθουανίας), απέσπασε την 1η θέση ανάμεσα σε 150 διαγωνιζόμενους από 19 χώρες για την εργασία “Managing Data Overflow in Smart Cities”.

Μετά τα συγχαρητήρια ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ ΑΜΘ, Καθηγητής Δημήτριος Εμμανουλούδης, συμπλήρωσε: "Αισθανόμαστε περήφανοι για την επιτυχία αυτή και ευχόμαστε να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια του Ιδρύματος μας στον σημαντικό αυτό θεσμό". Στην φωτογραφία οι βραβευθέντες φοιτητές κρατώντας τα βραβεία τους με τα μέλη της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Ν. Κιούρτης, Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ