Νέα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για τους φοιτητές με τέρμα το ΤΕΙ

Νέα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για τους φοιτητές με τέρμα το ΤΕΙ

Τα νέα δρομολόγια θα φέρουν την ονομασία 52Α «Ν.Σ. Σταθμός– ΑΤΕΙ», ενώ τονίζεται ότι η απόφαση του Οργανισμού ήρθε λίγες ημέρες μετά την επιστολή του Συλλόγου Φοιτητών 

Νέα δρομολόγια στο χειμερινό ωράριο της γραμμής 52, με τέρμα το ΑΤΕΙ Σίνδου και όχι τον τερματικό σταθμό της περιοχής, προσθέτει στο πρόγραμμά του από τη Δευτέρα 13/11 ο ΟΑΣΘ, ύστερα από σχετική απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα νέα δρομολόγια θα φέρουν την ονομασία 52Α «Ν.Σ. Σταθμός– ΑΤΕΙ», ενώ τονίζεται ότι η απόφαση του Οργανισμού ήρθε λίγες ημέρες μετά την επιστολή του Συλλόγου Φοιτητών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προς τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, επιστολή στην οποία γινόταν λόγος για «γραμμή του μαρτυρίου» και τριτοκοσμικές συνθήκες μεταφοράς.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr