ΕΠΑΛ: Οι Τομείς και Ειδικότητες Σπουδών (2020-2021) - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΕΠΑΛ: Οι Τομείς και Ειδικότητες Σπουδών (2020-2021) - ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν παρακάτω τον ΠΙΝΑΚΑ με τους Τομείς και τις Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2020-2021 για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ) όλης της χώρας.

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη με την οποία καθορίζονται οι Τομείς Β΄ τάξης και οι Ειδικότητες Γ΄ τάξης που θα λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2020-2021 σε κάθε Επαγγελματικό Λύκειο του ν. 4386/2016 (Α΄ 83), ανά Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και ανά Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αναλυτικά η απόφαση με τους πίνακες για όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας:

Η ισχύς της παρούσας υπουργικής απόφασης αρχίζει από το σχολικό έτος 2020-2021. Κάθε άλλη διάταξη που ρυθμίζει διαφορετικά τα θέματα της παρούσας υπουργικής απόφασης παύει να ισχύει.

Την ενημερωτική σελίδα των ΕΠΑ.Λ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr