Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτήτρια θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα της υπό την απειλή της συνέχισης των σπουδών της!

Φοιτήτρια θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατέρα της υπό την απειλή της συνέχισης των σπουδών της!

Καταγγελίες Φοιτητών: Φοιτήτρια κατήγγειλε τον 47χρονο πατέρα της ότι την βίαζε κατ’ εξακολούθηση - Το χρονικό της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης της φοιτήτριας υπό την απειλή τις σπουδές της.

Θύμα βιασμού από τον πατέρα της κατήγγειλε ότι έπεφτε 19χρονη φοιτήτρια από πόλη της Πελοποννήσου. Μάλιστα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, δεν έπεσε μόνο μια φορά θύμα των πράξεων του πατέρα της, αλλά δεκάδες, ακόμη και όταν ήταν πολύ μικρή σε ηλικία.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 19χρονη εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου. Η φοιτήτρια έκανε γνωστό ότι φοιτά σε σχολή της πόλης και πως η οικογένεια της, τα αδέρφια και οι γονείς της, μένουν σε πόλη της Πελοποννήσου. Με τρεμάμενη φωνή κατήγγειλε τον πατέρα της αναφέροντας πως βρήκε θάρρος για να προχωρήσει στην καταγγελία από τις αποκαλύψεις και τις συλλήψεις για υποθέσεις παιδοβιαστών τους τελευταίους μήνες. 

«Από μικρή ηλικία ο πατέρας μου με βίαζε συστηματικά», φέρεται να δήλωσε η 19χρονη, η οποία μάλιστα εξετάστηκε και από ειδικό ψυχολόγο, ο οποίος εκτίμησε πως η 19χρονη έχει δώσει πραγματικά στοιχεία για την δράση του πατέρα της. Μάλιστα, η νεαρή φοιτήτρια είπε ανάμεσα στα υπόλοιπα πως ο πατέρας της την εκβίαζε λέγοντας πως εάν δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του, δεν θα την άφηνε να συνεχίσει τις σπουδές της.

Αμέσως, μετά τις καταθέσεις της, ενημερώθηκε η εισαγγελία Κορίνθου η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της 19χρονης, ο οποίος και συνελήφθη ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Αυτό που καλούνται να διαπιστώσουν επίσης οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι να διαπιστωθεί εάν και τα υπόλοιπα αδέρφια της 19χρονης, έχουν πέσει επίσης θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Και αυτό, διότι τέτοια εκτίμηση εξέφρασε η 19χρονη στην ψυχολόγο που την εξέτασε. Άλλωστε η ίδια δήλωσε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού φοβάται τον πατέρα της και θύτη της.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή!

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία της φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένης Τοπαλούδη

Τι λέει ο 26χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε καταστολή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr