Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τι λέει ο 26χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε καταστολή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει ο 26χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε καταστολή!

Δηλώσεις, λίγο πριν παρουσιαστεί στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έκανε ο 26χρονος που παρέσυρε και άφησε αβοήθητη την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο», περιγράφει στο Live News, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Όπως ισχυρίζεται, όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη καθώς δεν είδε ποτέ τη φοιτήτρια στον δρόμο, παρά μόνο όταν άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. «Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», αναφέρει ο 26χρονος.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η φοιτήτρια που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε / Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

«Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα», λέει ο 26χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και όπως εξηγεί στην κάμερα της εκπομπής, μετά το τροχαίο εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια, υπό τον φόβο μίας νέας δίωξης εις βάρος του. «Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», εξηγεί.

Αυτόπτες μάρτυρες που βγήκαν έντρομοι από τα μαγαζιά στην περιοχή της Καμάρας, δήλωσαν πως είδαν το μαύρο όχημα αφού χτύπησε την κοπέλα να κάνει αναστροφή και να περνάει πάνω από τη νεαρή ξανά για να απομακρυνθεί από το σημείο. «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένο, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί», δηλώνει ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη η οποία μόλις είχε κατέβει από το αεροπλάνο έχοντας επιστρέψει για τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη. Είχε επισκεφτεί για λίγες μέρες τα Χανιά της Κρήτης από όπου κατάγεται για να συναντηθεί με τους γονείς της.

Κρίσιμη η κατάσταση της φοιτήτριας

Η 21χρονη Έμμα έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι προσπάθειες των γιατρών έχουν επικεντρωθεί εκεί. Η κοπέλα έχει ήδη χειρουργηθεί ήδη στο κεφάλι ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

«Η κοπέλα χρήζει διαρκούς παρακολούθησης, διότι το μέγιστο πρόβλημα φέρεται πως είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της υγείας της» ανέφεραν στο GRTimes μέλη του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η φοιτήτρια νοσηλεύεται σε καταστολή και τις τελευταίες ώρες κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποβοήθηση, ενώ δίπλα της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της, οι φίλοι της, οι συμφοιτητές της και ολόκληρη η Ιατρική κοινότητα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr