"Φοιτητές αποκλείονται από την e-εξέταση από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος"

"Φοιτητές αποκλείονται από την e-εξέταση από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος"

Από το πρωί της Δευτέρας περιοχές σε όλη την Ελλάδα αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος και άλλων παροχών λόγω της χιονόπτωσης.

Την ίδια στιγμή που η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου που πραγματοποιείται τηλεματικά είναι σε εξέλιξη, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό που η κυβέρνηση δεν φρόντισε να καλύψει, οδηγούν σε αποκλεισμό από την εξέταση δεκάδες φοιτητές, που πρακτικά δεν μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα εξέτασης, αναφέρει η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τονίζει πως, οι Πρυτανείες και οι Διοικήσεις των σχολών και των τμημάτων θα πρέπει να πάρουν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καταγράψουν τους φοιτητές που δεν μπόρεσαν να εξεταστούν. Να φροντίσουν ώστε άμεσα να οριστεί νέα ημερομηνία εξέτασής των μαθημάτων χωρίς να επιβαρυνθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της εξεταστικής τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr