Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Κεραμέως: Επιστρέφουν στα αμφιθέατρα οι φοιτητές!

Κεραμέως: Επιστρέφουν στα αμφιθέατρα οι φοιτητές!

Οι φοιτητές επιστρέφουν στα Πανεπιστήμια για δια ζώσης μάθημα μόνο για μαθήματα μικρών ακροατηρίων. Για το εν λόγω ζήτημα τοποθετήθηκε πριν από λίγο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον Alpha.

Η Υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στα Πανεπιστήμια λέγοντας ότι οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα έδρανα, διευκρινίζοντας ότι «οι θεωρητικές διαλέξεις μέχρι 50 άτομα αλλά οι μεγάλες διαλέξεις θα γίνονται εξ αποστάσεως».

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Πιο αναλυτικά η κα Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως «το νέο Χειμερινό Εξάμηνο θα βρει τους φοιτητές να επιστρέφουν στις έδρες των Πανεπιστημίων. Οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα Πανεπιστήμια τους».

Η Υπουργός διευκρίνισε ότι «τα μικρά μαθήματα τα πιο φροντιστηριακά, κλινικές - εργαστηριακές ασκήσεις, οι ομάδες μελέτης και οι θεωρητικές διαλέξεις μέχρι 50 ατόμων θα γίνονται διά ζώσης ενώ οι μεγάλες διαλέξεις άνω των 50 ατόμων θα γίνονται εξ αποστάσεως».

Κατέληξε λέγοντας πως «ο φοιτητής επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο του, στο φυσικό του χώρο, στο φυσικό του περιβάλλον». 

Τη Δευτέρα το πρωί τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν τις εξειδικευμένες αποφάσεις των σημερινών δηλώσεων της Υπουργού Παιδείας για το τι θα γίνεται διά ζώσης και τι θα γίνεται εξ αποστάσεως.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών