Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ)

Η ρύθμιση για τους σπουδαστές Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης θα ενσωματωθεί σε «συνολικότερη ρύθμιση» σύμφωνα με τα όσα δήηλωσε η Υπουργός Παιδείας.

Αποσύρθηκε ρύθμιση για την απόδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ, καθώς σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα εισηγηθεί «ένα πλέγμα και άλλων δικαιωμάτων όσον αφορά τους φοιτητές. Άρα, για αυτό αποσύρθηκε, θα έρθει σε μία συνολικότερη ρύθμιση».

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Η ρύθμιση είχε ως εξής:

Στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 53 περ. γ’ του ν. 4009/2011 (Α’ 195), όπως ισχύει, και της με αριθμ. Φ.5/114196/Β3/4-10-2011 κοινής απόφασης Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και Πολιτισμού και Τουρισμού «Διευκολύνσεις στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των φοιτητών των Α.Ε.Ι.» (Β’ 2234) όπως ισχύει, εμπίπτουν και οι σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ). Η διαδικασία έκδοσης και χορήγησης της ακαδημαϊκής ταυτότητας στους σπουδαστές των ΑΣΤΕ ρυθμίζονται με απόφαση του Υπουργού Τουρισμού.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών