Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

πρωτοετής,πρωτοετείς,οδηγός,protoetis,mycampus,neolaia,edu4u,πανεπιστήμιο,τει Πέρασες σε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ; - Ενημερώσου τώρα!

Πέρασες σε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ; - Ενημερώσου τώρα!

Είσαι πρωτοετής; Συγχαρητήρια!!! Και τώρα τι; Νέα πόλη, νέα ζωή, άγχος για το άγνωστο...

Στην υποκατηγορία πληροφοριών "Φοιτητές → Πρωτοετείς" του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες στο νέο άγνωστο φοιτητικό περιβάλλον της πόλης που πέρασες, χωρίς άγχος.

Μέσα από το μενού του μεγαλύτερου φοιτητικού portal μπορείς να εντοπίσεις εύκολα και γρήγορα ο,τιδήποτε σχετίζεται με τις απορίες και τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν την καθημερινότητά σου, είτε αφορούν τη Σχολή σου.

Μέσα από την εύχρηστη κατηγοριοποίηση που έχουμε προσαρμόσει, άμεσα θα εντοπίζεις το εκπαιδευτικό σου Ίδρυμα από τις κατηγορίες "Πανεπιστήμια- ΤΕΙ" και θα μπορείς να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις τελευταίες εξελίξεις του Ιδρύματος σου.

Επίσης, στην κεντρική μας σελίδα αρχικά θα συναντάς τις σημαντικότερες ειδήσεις, αλλά και πιο κάτω θα υπάρχουν σε ροή ειδήσεων όλα τα πρόσφατα γεγονότα.

Βρισκόμαστε πάντα στη ροή των γεγονότων και για αυτόν τον λόγο ήδη οι φοιτητές στην Ελλάδα επιλέγουν τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για την καθημερινή τους φοιτητική ενημέρωση. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχάσεις να μπεις στην Φοιτητική ενημερωτική σελίδα στο facebook (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως, πέραν της ενημέρωσης που παρέχουμε, δίνουμε την δυνατότητα σε οποιονδήποτε φοιτητή και φοιτήτρια, ο οποίος/α έχει παράπονα ή καταγγελίες που αφορούν τόσο την καθημερινότητα του όσο και την φοίτηση του, να επικοινωνεί μαζί μας προς γνωστοποίηση τους.

Μόλις διαβάσεις το άρθρο εξερεύνησε το μενού που βρίσκεται στην κορυφή τoυ site για να κατατοπιστείς. Και μην ξεχνάς Foititikanea.gr για την φοιτητική σου ενημέρωση!!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ