Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Βράβευση (πρωτοετών) επιτυχόντων στις Πανελλαδικές 2020 από τον Δήμο Αλίμου

Βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 από τον Δήμο Αλίμου

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Αλίμου οργάνωσε εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μαθητών και μαθητριών των σχολείων του Αλίμου. Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Το κάθε Λύκειο εκπροσώπησαν οι διευθυντές του πλαισιωμένοι από επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν στις εξετάσεις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανος Διαμαντής, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Μακαριγάκης. ο πρόεδρος της ΔΕΠ Γιάννης Μαριόλης, η κ. Δώρα Δανοχρήστου από την Σχολική Επιτροπή κ.ά.


Επάξια εκπροσωπήθηκε και το ΕΠΑΛ Αλίμου το οποίο είχε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του. Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τον μαθητή της Γ’ Μηχανολόγων Σεραφείμ Δήμου ο οποίος εισηχθεί στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, των μαθητών της Γ’ Διοίκησης-Οικονομίας Ιωάννα Θεοχάρη και Δημήτρη Γκοτσόπουλο οι οποίοι εισήχθησαν στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του μαθητή Χαράλαμπο Κρούστη ο οποίος εισηχθεί στην σχολή Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τους παραπάνω μαθητές συνόδευε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Νικηφορίδου.

Οι ατομικοί έπαινοι των επιτυχόντων εστάλησαν ταχυδρομικώς στα σπίτια τους.
Για την επιτυχία των μαθητών του σχολείου ο Δήμαρχος Αλίμου παρέδωσε στη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ σχετικό αναμνηστικό με την προτομή του Αριστοτέλη. Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν 20 λάπτοπ, μεταξύ όλων των επιτυχόντων. Τυχερός από το σχολείο μας ήταν ο φοιτητής, πλέον, Νικήτας Ζέλιτς!

Η Διευθύντρια κ. Νικηφορίδου ευχήθηκε στους επιτυχόντες μαθητές “καλά ταξίδια στις νέες διαδρομές που ανοίγονται μπροστά τους” και στους μαθητές που δεν πέτυχαν τον στόχο τους ή αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο από αυτόν των Πανελλαδικών, “καλούς αγώνες”!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr