Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τι είναι το "Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή"

Τι είναι το "Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή"

Τα «Φοιτητικά Νέα» μετά από πολλά μηνύματα αναγνωστών του ενημερώνουν τους πρωτοετείς φοιτητές της χώρας που καλούνται να υποβάλουν την αίτηση εγγραφής τους ηλεκτρονικά μέσω του eregister.it.minedu.gov.gr τι είναι το "Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή".

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως το "Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή" είναι μια εφαρμογή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και προκειμένου να αντλήσει έγκυρη στατιστική πληροφόρηση. Διενεργεί την έρευνα αυτή κατά την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού έτους. Κάθε φοιτητής υποχρεούται κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή να συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Ειδικότερα, η ΕΛΣΤΑΤ στο πλαίσιο της κατάρτισης στατιστικών για την εκπαίδευση, συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία για την παρακολούθηση και τη μελέτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το σκοπό αυτό διενεργεί, μεταξύ άλλων ερευνών, την Ετήσια Στατιστική Έρευνα του Ατομικού Στατιστικού Δελτίου Φοιτητή (Ερωτηματολόγιο ΣΕ-11).

Η ΕΛΣΤΑΤ, στην προσπάθεια απαλλαγής των γραμματειών των τμημάτων από την επιβάρυνση της διενέργειας της εν λόγω έρευνας, δημιούργησε ηλεκτρονική εφαρμογή, εισάγοντας έναν σύνδεσμο στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, που αφορά την ηλεκτρονική εγγραφή των φοιτητών eregister.it.minedu.gov.gr, όπου κάθε νεοεισαχθείς φοιτητής έχει τη δυνατότητα συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου ΣΕ-11 ηλεκτρονικά, εισάγοντας τον ΑΜΚΑ, παράλληλα με την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του.

Στην περίπτωση που δεν συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής, υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσής του μεταγενέστερα στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στο παρακάτω σύνδεσμο: www.statistics.gr (Προϊόντα και Υπηρεσίες/Συλλογή Στοιχείων/Δελτίο φοιτητή 2020-21).

Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία σχετικά με το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή, καλείτε στα τηλέφωνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής: 2131352779, 2131352759 ή επικοινωνείτε στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το σημείο που εμφανίζεται το μήνυμα στους πρωτοετείς κατά την ηλεκτρονική τους εγγραφή:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr