Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τους άριστους εισακτέους (πρωτοετείς) από Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης

Τους άριστους εισακτέους (πρωτοετείς) από Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης

Τους εισακτέους από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία που αρίστευσαν στις σχολές προτίμησής τους υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Οι άνθρωποι που έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά, αγωνίζονται και καταφέρνουν να αριστεύουν είναι πρότυπα για την κοινωνία μας. Τιμάτε την περιοχή μας. Τα νιάτα της περιοχής μας και η αριστεία μας κάνουν να ελπίζουμε. 


Μας δίνετε δύναμη» τους καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να συμβάλλουμε προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες στη χώρα που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου,προσήλθαν ο Νικόλαος Αντ. Ρεζίτης από το ΕΠΑΛ Παραλίας Πατρών που εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών με 19445 μόρια, ο Αθανάσιος Στ. Τομαρίδης από το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου που πέρασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με 19275 μόρια και τη Μαρία Θεοδ. Παπαγεωργίου από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας που πέρασε στην Ιατρική Σχολή Κρήτης με 19250 μόρια.

Στους εισακτέους που πρώτευσαν στις σχολές τους θα διατεθεί από ένα λαπ τοπ ως συμβολική επιβράβευση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τους Πρωτοετείς Φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr