Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΣΣΕ: Οδηγίες διεξαγωγής PCR COVID-19 TEST για τους επιτυχόντες (2020-2021)

ΣΣΕ: Οδηγίες διεξαγωγής PCR COVID-19 TEST για τους επιτυχόντες (2020-2021)

1. Σας ενημερώνουμε ότι, η διαδικασία ελέγχου με PCR COVID-19 test των επιτυχόντων πρωτοετών μαθητών των παραγωγικών σχολών, στα πλαίσια της εισόδου τους σε αυτές και των μέτρων πρόληψης επέκτασης πανδημίας COVID-19, θα πραγματοποιηθεί με τη σύμπραξη του Υπουργείου Υγείας.

2. Οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ, η οποία έχει κατάταξη πρωτοετών την Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2020, θα πρέπει να προσέλθουν την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2020, στο ωράριο εργασίας, σε όποιο Κρατικό Νοσοκομείο ώστε να υποβληθούν στο σχετικό τεστ.


3. Οι μαθητές κατά την προσέλευσή τους στο Κρατικό Νοσοκομείο πρέπει να προσκομίζουν ως απαραίτητο δικαιολογητικό, μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα, είτε την Πρόσκληση προς κατάταξη από την Σχολή τους, είτε εκτυπωμένο το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που αποδεικνύει την εισαγωγή τους στη Σχολή.

4. Οι μαθητές μετά το πέρας της εξέτασης πρέπει να συνεννοηθούν με το Κρατικό Νοσοκομείο για την αποστολή του αποτελέσματος αυτού στο email τους, ώστε να το προσκομίσουν με την παρουσίασή τους στη Σχολή. Σε περίπτωση παρουσίασης μαθητών στη Σχολή χωρίς την ως ώρας λήψη του αποτελέσματος του τεστ και ως τη λήψη αυτού, η Σχολή θα κρατάει τους μαθητές στους ενδεδειγμένους χώρους απομόνωσης.

5. Εφόσον το τεστ είναι θετικό σε λοίμωξη από κορωναϊό, τότε ο υποψήφιος μαθητής δεν παρουσιάζεται στη Σχολή, επικοινωνεί ο ίδιος με τον ΕΟΔΥ και αφού εκτίσει την προτεινόμενη από τους ιατρούς του ΕΟΔΥ καραντίνα στο σπίτι του, εισέρχεται στη Σχολή κατόπιν οδηγιών τους (επισημαίνεται ότι οι ως τώρα οδηγίες περιλαμβάνουν δύο PCR COVID-19 τεστ αρνητικά με διαφορά 24 ωρών).

Οι πρωτοετείς που καλούνται να παρουσιαστούν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr