Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Προσωρινή σίτιση πρωτοετών φοιτητών στο ΟΠΑ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προσωρινή σίτιση πρωτοετών φοιτητών στο ΟΠΑ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οικον. Πανεπιστήμιο Αθηνών: Οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου μας που επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν, μέχρι την ενεργοποίηση των κωδικών τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση δωρεάν σίτισης σε έντυπη μορφή και να την υποβάλλουν συνοδευόμενη από: 

1. Αντίγραφο Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Εισοδήματος της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. για το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα (γονέων & εξαρτώμενων μελών) ή ατομικό εισόδημα του ενδιαφερομένου φοιτητή (εφ' όσον είναι άνω των 25 ετών) για το τελευταίο οικονομικό έτος (φορολογικό έτος 2018)

2. Ηλεκτρονική προεγγραφή 

στην γραμματεία της Φοιτητικής Λέσχης ΟΠΑ (ημιυπόγειο κεντρικού κτιρίου, καθημερινά 10:00-18:00). 

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ 

1. Οι πρωτοετείς φοιτητές μόλις παραλάβουν τους κωδικούς (όνομα χρήστη και συνθηματικό) για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα πρέπει να ακολουθήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία για έκδοση της ειδικής ταυτότητας δωρεάν σίτισης στον ακόλουθο σύνδεσμο https://lesxi.aueb.gr/el/user/login

2. Η προσωρινή σίτιση θα ισχύει μέχρι την ενεργοποίηση των κωδικών για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.  

Πέρασες στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Νέα για το ΟΠΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ