Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το μήνυμα επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών

Το μήνυμα επιβεβαίωσης της ηλεκτρονικής εγγραφής στο eregister.it.minedu.gov.gr

Εγγραφές Πρωτοετών 2020-2021"Συγχαρητήρια!!! Ολοκληρώσατε επιτυχώς την αίτηση εγγραφής στο Τμήμα επιτυχίας σας. Τα στοιχεία σας θα είναι σύντομα διαθέσιμα στη Γραμματεία του Τμήματος, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε προκειμένου να ενημερωθείτε μια ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες σας."

Το παραπάνω μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή ή κινητού μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας εγγραφής μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας eregister.it.minedu.gov.gr.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τι γίνεται όμως εάν δεν έχετε προλάβει να δείτε το μήνυμα λόγω άμεσης επαναφόρτωσης της σελίδας ή αν δεν θυμάστε ότι σας το έχει εμφανίσει; Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε!

Υπενθυμίζεται πως οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στο eregister.it.minedu.gov.gr θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020. 

SOS: Πατήστε εδώ για να λάβετε άμεσα ενημέρωση για τα επόμενα στάδια που θα πρέπει να ακολουθήσετε! 

Το μήνυμα που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μετά την ολοκλήρωση της ηλεκ. εγγραφής:

Συντονιστείτε στο Newsroom του «Φοιτητικά Νέα» πατώντας εδώ για τη ροή ειδήσεων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών