Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Από στιγμή σε στιγμή η έκδοση της Εγκυκλίου που θα καθορίζει τις προθεσμίες για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Πρώτα η έκδοση της Εγκυκλίου που θα καθορίζει τις προθεσμίες για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών 

Εγγραφές Πρωτοετών 2019-2020: Στην αναμονή βρίσκονται οι πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020, καθώς περιμένουν από το Υπουργείο Παιδείας να προβεί στην έκδοση της εγκυκλίου που θα καθορίζει την ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Πανεπιστημιακό Τμήμα που έχουν περάσει.

Η διαδικασία υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα που θα ορίζει η εγκύκλιος με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.


Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Μαζί τους οι πρωτοετείς φοιτητές θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» πατώντας ΕΔΩ για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ ενημέρωση μόλις εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος.

Η εγκύκλιος που αναμένεται να εκδοθεί από στιγμή σε στιγμή θα καθορίζει την αναλυτική διαδικασία εγγραφών και τις σχετικές προθεσμίες, θα αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του «Φοιτητικά Νέα».

Μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Για να λαμβάνετε όλες τις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr