Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτητικές Εκλογές 2022: Οι θέσεις και η αφίσα της ΠΑΣΠ

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Οι θέσεις και η αφίσα της ΠΑΣΠ

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Τα «Φοιτητικά Νέα», το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, όπως κάθε χρόνο παρακολουθούν και σας μεταδίδουν ζωντανά τον ρυθμό των Φοιτητικών Εκλογών 2022. 

Η ανακοίνωση της «ΠΑΣΠ» για τις Φοιτητικές Εκλογές 2022: 


18 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΠ 2 χρόνια αγώνας και αγωνία για να μην χαθεί το μέλλον των φοιτητών. 2 χρόνια εμφανιζόμαστε όπου 2 χρόνια άλλοι είχαν εξαφανιστεί.

• Ζητήσαμε και πετύχαμε ηλεκτρονική εξεταστική για να μην χαθούν τα εξάμηνα
• Ζητήσαμε και πετύχαμε ασφαλές άνοιγμα των σχολών με εξστρα επαναληπτική εξέταση αν κάποιος κολλούσε κοβιτ μέσα στην εξεταστική
• Ζητήσαμε να υπάρχουν πλατφόρμες όπως Microsoft office 
• Ζητήσαμε να υπάρχει η ίδια μεταχείριση μεταξύ φοιτητών και φοιτητριών
• 2 σεμινάρια κατά την περίοδο κοβιτ 
• Προστασία προσωπικών δεδομένων φοιτητών ζητήσαμε και έγιναν 
• Ζητήσαμε να πάνε στο σπίτι των φοιτητών τα βιβλία όσο υπήρχε το λοκνταουν και πέρασε
• Επόμενη πρόταση και αγώνας για τα δωρεάν συγγράμματα που θέλουν να σταματήσουν
• Πετύχαμε ηλεκτρονική πανελλαδική ορκομωσία φοιτητών για να μην χάσουν μεταπτυχιακά

Η ΠΑΣΠ Δύναμη Ανατροπής με ενεργή παρουσία στα ελληνικά πανεπιστήμια από το 1975.

Δημιουργήθηκε με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του φοιτητικού κινήματος καθώς και την ανατροπή των αυταρχικών και συντηρητικών δομών των ελληνικών πανεπιστημίων και της κοινωνίας ευρύτερα. Υπέρμαχος της Δημόσιας Δωρεάν Ποιοτικής Παιδείας με αδιάλειπτη και διεκδικητική δράση καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με αιτήματα και εποικοδομητικές προτάσεις για το πανεπιστήμιο.

Καταγράφοντας σε αρκετές των περιπτώσεων ποσοστά που της εξασφαλίζουν αυτοδυναμία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η ΠΑΣΠ έχει το ρόλο να προασπίζει το φοιτητικό συμφέρον και δικαιωμα ενώ ταυτόχρονα στέκεται αξιακά απέναντι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά το φοιτητικό κίνημα.

Συνεπής και υπεύθυνη δύναμη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης των δικαιωμάτων και της αξιόπιστης εκπροσώπησής του φοιτητή στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου. Καταγράφει τα προβλήματα, ακούει την αγωνία του φοιτητή, τη μεταφέρει εκεί που πρέπει να ακουστεί και την υποστηρίζει με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια.

Στις 18 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές σηματοδοτούν την αρχή της πολιτικής ανατροπής, την αντεπίθεση των αξιών της σοσιαλδημοκρατίας έναντι του δεξιού νεοφιλελευθερισμού, την αρχή της συμμετοχής της νέας γενιάς ενεργά στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Στις 18 Μάη η ΠΑΣΠ παίρνει εντολή ανατροπής.

ΑΦΙΣΑ ΠΑΣΠ

ΠΑΣΠ φοιτητικές εκλογές 2022

ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΣΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr