Φοιτητικές Εκλογές 2022: Πού ψηφίζω και τί πρέπει έχω μαζί μου

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Οι φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια της χώρας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18/05/2022.

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Τι πρέπει έχω μαζί μου

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2022 πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Απαγορεύεται να ψηφίσει φοιτητής με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο. (Αυτό καθορίζεται από τον κάθε Φ.Σ. ξεχωριστά).

Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν τις φοιτητικές εκλογές.

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών 2022 σε ζωντανή ροή λεπτό προς λεπτό μέχρι το κλείσιμο της κάλπης (στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και στην Εδική Κατηγορία Φοιτητικές Εκλογέςκαι φυσικά έπειτα LIVE καταμέτρηση και μετάδοση των Αποτελεσμάτων.

Από νωρίς το πρωί για όλα τα νέα των Φοιτητικών Εκλογών 2022 μόνο στα «Φοιτητικά Νέα»

Φοιτητικές Εκλογές 2022

(ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr