ΔΕΠ Παντείου Πανεπιστημίου: Οι πρυτανικές αρχές να διευκολύνουν την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

ΔΕΠ Παντείου Πανεπιστημίου: Οι πρυτανικές αρχές να διευκολύνουν την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Ο σύλλογος ΔΕΠ Παντείου Πανεπιστημίου καλεί με ανακοίνωση που εξέδωσε τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος να διευκολύνουν την διεξαγωγή των εκλογών του φοιτητικού συλλόγου που πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


"Ο σύλλογος ΔΕΠ του Παντείου καλεί τις πρυτανικές αρχές να διευκολύνουν την διεξαγωγή των εκλογών του φοιτητικού συλλόγου. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους είναι αποκλειστική υπόθεση του φοιτητικού συλλόγου και όχι της πρυτανείας.

Αντιδημοκρατικές δράσεις παρεμπόδισης των φοιτητικών εκλογών μας βρίσκουν αντίθετους και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στη δυνατότητα του φοιτητικού κινήματος να περιφρουρήσει τις διαδικασίες του.

Ο σύλλογος ΔΕΠ του Παντείου εκφράζει τη συμπαράστασή του στους φοιτητές και θα διευκολύνει, όπως μπορεί, τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών."

ΚΕΦΕ Παντείου: Σήμερα 16/4 η διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

Ο εκλογικός κανονισμός για τις φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Φοιτητικές Εκλογές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr