ΚΕΦΕ Παντείου: Στις 16/4 η διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

ΚΕΦΕ Παντείου: Στις 16/4 η διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών

Φοιτητικές Εκλογές 2019Οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σύμφωνα με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα διεξαχθούν ημέρα Τρίτη 16/4/2019.

Η διαδικασία ξεκινάει στις 7.00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 20.00 το βράδυ. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


"Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) Παντείου δηλώνει ότι ο Φοιτητικός Σύλλογος Παντείου -πλην της ΔΑΠ- έχει αποφασίσει ομόφωνα να διενεργηθούν εκλογές αύριο, Τρίτη 16/4.

Καταγγέλλουμε τη στάση της Πρυτανείας που Θέτει αδικαιολόγητα κωλύματα ως προς τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και καλούμε μαζικά κάθε φοιτητή να συμμετάσχει στη διαδικασία. Επιπλέον, τονίζουμε ότι η Σύγκλητος δεν έχει καμία αρμοδιότητα να καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών, κάτι που αποφασίζεται εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές."

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΦΕ Παντείου, εν όψει των φοιτητικών εκλογών της 16ης Απριλίου.

ΚΕΦΕ Παντείου

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» το έγγραφο της ΚΕΦΕ

Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου: Την Τρίτη 16 Απρίλη οι φοιτητικές εκλογές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία για τις Φοιτητικές Εκλογές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr